Arrangementer

 “Børnene er i trygt selskab.”

“Anja Hitz fortalte for 3.-4. klasserne fra lokalområdets skoler (sammenlagt 200 børn fordelt på to arrangementer), især om bøgerne om ”Mig og min papfamilie”.

Anja fortæller og læser højt om Roses glæder og udfordringer, så skilsmissebørn finder ud af, at deres familie er lige så normal som kernefamilien. Foredraget kan også bruges som oplæg til: Hvad er en familie i dag. Anja fortæller på en rolig og vedkommende måde om sine bøger, om at være forfatter og om at udgive bøger. Børnene havde utrolig mange relevante spørgsmål. Undervejs kan børnene vinde nogle af bøgerne om Rose, hvilket selvfølgelig er meget populært. De er i trygt selskab med Anja Hitz.”

Bibliotekar Susanne Christensen, Espergærde Bibliotek

”DET forfatterbesøg har virkelig været rigtig godt.”

“En kold fredag formiddag i marts havde vi varmet op i vores Samlingssal og bænket 5.+ 6. årgang (≈100 elever). Vi skulle nemlig have besøg af forfatter Anja Hitz. Især bøgerne om Rose og hendes papfamilie var gået som varmt brød blandt eleverne på mellemtrinnet siden skoleårets start. Men også Anjas nye ungdomsroman ”Skrid Mor” så eleverne frem til at få en smagsprøve på.

Med sine udvalgte oplæsningssektioner og billeder fra bogen, skaber Anja i sit foredrag stemning og plads til spørgsmål. Undervejs udlodder Anja nogle af sine bøger ved at opfordre eleverne til at lægge godt mærke til detaljerne, som hun efterfølgende vil spørge ind til. Det var til stor jubel og begejstring for eleverne.

Eleverne evaluerede bagefter: ”DET forfatterbesøg har virkelig været rigtig godt.”

Lærer og bibliotekar Henriette Holde, Nordskovskolen, Haslev

Haslev 800 bred

Kontakt mig pr. email for nærmere aftale af indhold og pris: info@anjahitz.dk