Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder (1)

Mig og min familie 1 hel2. udgave af første bog i serien om Rose og hendes store sammenbragte familie.

NÅR EN PAPFAMILIE GIVER BONUS
Mig og min familie er en illustreret børnebog om det at være bindeleddet mellem en mor og en far, der har valgt at gå hver sin vej og om nutidens sammenbragte familie, når den er bedst.
Rose er 11 år og enebarn. Hendes forældre er skilt, og selvom Caroline fra klassen mener, det er super ”utjekket”, så synes Rose egentlig, at det går helt fint med at være skilsmissebarn. Lige indtil hendes mor bliver forelsket igen. Morens nye kæreste Frank har ikke bare et, men hele fem børn. De viser sig at gøre alting anderledes end Rose og hendes mor, og de får vendt op og ned på deres ellers så rolige og ordentlige hverdag. Men meget skal også vise sig at blive sjovere i den nye papfamilie …
Seriens illustrator: Kirsten Raagaard
Bemærk at denne bog er en relancering af Mig og min papfamilie. Indholdet i de to bøger er identisk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *