Mig og min familie. Traditioner og tudekiks (4)

Mig og min familie 42. udgave af bog 4 i serien om Rose og hendes store sammenbragte familie.

Det er første gang Rose og hendes nye storfamilie skal fejre jul sammen. Rose elsker julen og alle dens traditioner. Men i år bliver der brug for mange tudekiks, for ingenting går som det plejer. Det hele begynder, da de fems farmor fra Amerika kommer på sit årlige besøg  – og som altid bliver hun hele måneden! Granny er en bestemt dame, småskør, men også fuld af fest. Roses stjernefamilie vokser endnu en gang …

Illustrator: Kirsten Raagaard

Bemærk at denne bog er en relancering af Mig og min stjernefamilie. Traditioner og tudekiks. Indholdet i de to udgaver er identisk.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *