Min stjernefamilie på morgen-tv

Billede 48Der sker ikke altid det helt store omkring udgivelsen af en bog, men mandag morgen var jeg inviteret i Go’morgen Danmark sammen med dele af min egen stjernefamilie. Og fordi jeg har sådan nogle søde mennesker omkring mig, så stod både Stella, Anna Kathrine og Merete tidligt op for at tage med mig i studiet på Hovedbanegården – og det på trods af varsler om den snestorm der i øvrigt aldrig ramte.

Vi er faktisk ret gode til det der med stjernefamilien, når vi skal sige det selv. Jeg ser stjernefamilien som den samling af mennesker du har omkring sig. Dem som udgør dit fundament – din stamme – din flok. Der er mange gode ord for det. Hvis dine forældre bliver skilt, kan det være ret vigtigt at det stadig føles som om der er en sammenhæng i dit liv. At du stadig har én stamme, og ikke to stammer der intet har med hinanden at gøre. Når vi fejrer noget eller nogen i min stjernefamilie er det en herlig blanding af fraskilte, nye papforældre, papsøskende, ex-mænd, ex-papsøskende, venner – og så selvfølgelig også en masse blodsbeslægtede – der vrimler til. Jeg synes det er skønt at det kan lade sig gøre. At familien ikke er sprængt i atomer pga de skilsmisser der har været, men at den med tiden kun bliver større og rigere. Jeg forestiller mig at det gør det en smule lettere at være skilsmissebarn.

Du må meget gerne kommentere hvis du vil dele dine oplevelser omkring din familie.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *