Skud – tekster for børn og unge (2018)

Teksterne i antologien SKUD er for både børn og unge. De skyder i mange retninger. Som vildskud, påskud, overskud og bambusskud. Fælles for teksterne er, at de alle er skrevet af forfattere, der var elever på Forfatterskolen for Børnelitteratur 2016-2018.

Uddrag af anmeldelser:

“Forfatterskolen for børnelitteratur er det bedste, der er hændt i den danske børnebogsverden siden H.C. Andersen og Bjarne Reuter! Så er det sagt.”  Steffen Larsen, Politiken, 6.10.18.

“De har så meget på sinde, det er tankevækkende, skyder i alle retninger og stilformer, eksperimenterende, traditionelt – lyrisk, prosaisk og illustrativt – som vildtvoksende skud, vildskud – ja, SKUD! … Pegasus flyver!” Børn & Bøger, nov. 18.

“… og sikke et hold. “Skud”, som bogen hedder, er et potpourri at spirende frø, der om ikke allerede er så snart vil springe ud som god litterær næring … man mærker skrivelyst og talent hos alle.” Merete Reinholdt, Berlingske, 20.10.18.

Antologiens forfattere: Katrine Juel, Karen Siercke, Liv Ea Felumb Conrad, Susie Nyholm, Ulla Boye, Thomas Caspersen, Karen Vad Bruun, Sille Jensen, Regitze Jørgensen, Anne Mette Koch Lehmann, Line-Maria Lång, Anja Hitz.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *