Tre udgivelser på én uge – wow!

I den forgangne uge skete der noget jeg ikke har prøvet før. Der udkom hele 3 titler jeg er forfatter af – en billedbog og to letlæsningsbøger – i samme uge! Alle tre bøger er skabt i samarbejde med Carlsens dygtige redaktør Birgitte Qvint (som nu er selvstændig redaktør – hun har mine varmeste anbefalinger!) og de to skønne illustratorer Ida Gantriis og Bodil Bang Heinemeier.

De to letlæsningsbøger for helt nye læsere har været en særlig udfordring for mig på grund af de sproglige begrænsninger. De skulle skrives fortrinsvist lydret (dvs. at stavemåde og lyd stemmer overens), og der skulle helst kun være én, men højst to stavelser i hvert ord. Udfordringen var så at skrive en rigtig historie på trods af de begrænsninger. Jeg synes det er lykkedes mig 😉

Se TOR ER SEJ, ASK OG MUS – samt billedbogen PLUDSELIG SØSKENDE.

Her er det min førstelæser K der dykker ned i kasserne.

kmedtrebogerLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *