Ungdomsromanen SKRID, MOR ude 11. april ’14

Skrid mor stak beskåretCitat fra bogen:
“Jeg kender INGEN andre, der ikke har kontakt med deres far. Hvad har han gjort dig?”

Jeg tager fat i hendes arm. Hun reagerer, som om hun får stød. Jeg trækker hånden til mig, mens en rød bølge af vrede skyller igennem mig.

“JEG HADER DIG,” råber jeg. “Det er DIG, der ikke vil ha’ det.”

Mor ser på mig med triste øjne. Jeg er sikker på, at de er triste, fordi hun ikke bare får sin vilje. Som hun plejer. Triste, fordi hun mærker, at jeg snart har kræfter nok til at bestemme det hele selv. Alt det, hun plejer at bestemme.

*

SKRID, MOR er en stærk fortælling om teenagepigen P, der er vred på sin mor. Vred over at være flyttet, vred over at skulle lege glad, ny familie, og vred over ikke at måtte se sin far.
Men P har en plan…

Bevæbnet med sin mors dagbog og et minde om noget, der var engang, begiver P sig ud på en rejse, der ikke kun fører hende til hendes far og en side af ham, hun ikke kendte, men også til grundene bag alt det usagte og hendes mors handlinger.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *